Krvavi obračun u Bijeljini

Mladić preminuo nakon tuče navijača

  • 15.09.2018. 19:12

Jedan mladić je preminuo, a drugi je teško povrijeđen nakon tuče navijača Crvene Zvezde i Partizana na parkingu hotela "Sveti Stefan" u Banji Dvorovi. U sukobu je učestvovalo 20-ak mladića, koji su dogovorili tuču jer je u Bijeljini obrisan grafit jednog od klubova. Hitna pomoć je brzo reagovala, ali za jednog od mladića nije bilo spasa.

"Mi smo primili u ranim jutarnjim časovima dva povrijeđena lica. Jedno lice je odmah zbog teških povreda transportovano za Beograd. U toku transporta je preminulo, a drugo lice je kod nas na odjeljenju, stabilnog opšteg stanja, pod našom je kontrolom," rekao je Bojan Kenić, hirurg u bolnici Sveti Vračevi u Bijeljini.

Krvavi obračun se dogodio oko jedan poslije ponoći. Nezvanično, navijači iz Bijeljine su u sukobu koristili metalne šipke i drvene palice. U upravi hotela/banje kažu da se radi o izdvojenom slučaju, koji sa njima nema nikakve veze.

"Mislim da je to klasičan izdvojeni slučaj. JU Banja Dvorovi i sam hotel Sveti Stefan sa tim događajem zaista nemaju ništa. Samo se to desilo na našem parkingu. Dešavalo se i ranije tih okupljanja tinejdžera na našem parkingu, ali naši radnici obavijeste policiju, policija dođe, uzme izjave, ili oni čak pobjegnu prije," kaže Milorad Zekić, direktor Banje Dvorovi.

Policija je izvršila uviđaj na terenu, a nakon istrage će biti poznato više detalja. O sukobu je obavješten i dežurni tužilac Tužilaštva u Bijeljini.