Italija

Mladić krenuo u pljačku, pa ujedao policajce koji su ga uhvatili

  • 16.08.2019. 08:23

Mladić (24) iz Srbije uhapšen je u gradu Mačerata u Italiji nakon što je fizički napao policajce koji su pokušavali da ga legitimišu.

Policija je zaustavila neimenovanog državljanina Srbije i dvojicu njegovih prijatelja u noći između srijede i četvrtka nakon što su uočeni kako se “motaju” oko jedne trafike.

"Bilo je nešto poslije dva ujutru kada je patrola primjetila trojicu momaka kako kruže oko trafike, najvjerovatnije sa namjerom da je opljačkaju. Policajci su izašli iz vozila i tražili im dokumenta. U pitanju su momci iz Albanije, Srbije i Italije. Dok su pregledali papire mladić iz Srbije je krenuo da se znoji, bio je veoma nervozan", rekao je izvor iz policije za italijanske medije.

Nakon nekoliko trenutaka Srbin je, prema riječima izvora, počeo da se vrpolji i pokušao je da odšeta dok je policija ispitivala njegove drugove.

"Policajac mu je rekao da stane, ali ga mladić nije poslušao već je krenuo da trči. Uslijedila je jurnjava, a kada su ga momci iz patrole stigli, Srbin je pružao neviđeni otpor. Šutirao je, pesničio i ujedao policajce koji su pokušavali da ga smire", tvrdi izvor i dodaje da je mladić ubrzo savladan i priveden.

Kako pišu mediji, privedeni državljanin Srbije odranije je poznat italijanskoj policiji zbog brojnih krađa i trgovine narkoticima.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.