Zločin u Kotežu

Mladić koji je ubio bivšu djevojku u kritičnom stanju

  • 25.09.2019. 22:37

Stefan Golubović (31), koji je u ponedeljak, kako se sumnja, ubio bivšu djevojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, i dalje se nalazi u veoma teškom stanju.

Njegov život je ugrožen, potvrđeno je "Novostima" u srijedu iz Urgentnog centra.

O Stefanu, koji je upucao svoju bivšu djevojku, porodica Ilić u čijem je stanu u Kotežu, kao podstanar Marina, koja je porijeklom iz okoline Krupnja, živjela više od 12 godina, malo znaju. Kažu da su Stefana rijetko viđali, ali da znaju da je iz Donjeg Milanovca. Navode da je logoped i da je prije nekoliko mjeseci otišao iz Srbije na rad u Norvešku.

Nakon svirepog zločina, u javnost je isplivao Stefanov snimak sa "Jutjuba" od prije dvije godine, u kojem on opisuje sebe i svoje kvalifikacije.

"Zovem se Stefan i nastavnik sam specijalnog obrazovanja, sa četiri godine iskustva u struci", priča Stefan na norveškom jeziku. 

"O sebi bih rekao da sam odan i odgovoran, pozitivan i kreativan. Spreman sam da učim, upoznajem druge kulture i tradicije i vrlo sam društvena osoba", naveo je tada.

Stefan je usmrtio Marinu, kako se sumnja, jer, navodno, nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom. Na sve načine je pokušavao da je nagovori da se pomire, zvao je telefonom, slao poruke. Prije nekoliko dana, Stefan se obreo u Srbiji. Uhodio je Marinu da bi se, u ponedeljak predveče, nekako našao u njenom stanu, navodno ispalio dva hica iz pištolja u glavu djevojke, a onda pucao sebi u usta. Marina je odmah izdahnula, a Stefan je prevezen u Urgentni centar, na Odjeljenje intenzivne njege.

Тагови:
  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм