Četvoro ubijenih

Mještani za masakr u Negotinu okrivljuju poznatog kriminalca

21:15, 09.08.2019.
Izvor: Kurir
U selu Jabukovac kod Negotina dogodilo se četvorostruko ubistvo, a mještani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu.

Oko 14 časova pronađena su četiri tijela u dvorištu porodice K. u zaseoku Vratna. Tijelo Raje K. starog 72 godine bilo je na traktoru, u dvorištu je bio leš Dragice K. stare 83 godine, kao i još dva za sada neidentifikovana tijela osoba ženskog pola.

Mjesto na kom se dogodilo krvoproliće sačinjeno je od kuća skrivenih u šumi, a policija zasad ne dozvoljava prilazak poprištu zločina.

Iz VJT u Negotinu je potvrđeno da pored tijela nisu nađene čahure što navodi na pretpostavku da je došlo do prevrtanja traktora na kome je nađen mrtav Raja Kazimirović, a kraj mašine njegova sestra Dragica Kazimirović i njihova majka, kao i komšinica koja im je pomagala u poljskim radovima.

Međutim, ne isključuje se ni mogućnost zločina. Prema drugoj varijanti, dok se čeka da uviđaj započenu kriminalistički stručnjaci iz Beograda, kako bi forenzičari na osnovu položaja tijela procijenili situaciju, angažovan je polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja.

Kriminalac htio da kupi plac od Kuzmanovića?

Procurila je informacija da mještani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu. Naravno, motiv zločina bilo bi koristoljublje jer su Kazimirovići poznati kao bogata porodica sa debelom ušteđevinom, a nedvano im je nuđena velika svota novca za plac u selu, piše Kurir.

Ipak, dok ne bude obaljen uviđaj sve je u sferi pretpostavki i kada tijela budu pomjerena i vidi se da li ima rana ili povreda nečim nanijetim, znaće se da li je riječ o zločinu ili nesreći.