Mještani otkrili jezive detalje o preminulom muškarcu i mladiću koji je jeo njegovo tijelo

  • 03.10.2020. 21:22

Detalji slučaja koji je otkriven u beogradskom naselju Glogonjski rit još su šokantniji od inicijalne vijesti da je u stanu pronađeno tijelo muškarca i brojni tragovi krvi, kao i da je u stanu bio sin preminulog koji se hranio mesom s očevog tijela.

Kako Blic saznaje u ovom naselju, mještani Glogonjskog rita preminulog muškarca posljednji put su vidjeli prije oko nedjelju dana. Išao je, kako kažu, do prodavnice. O njemu mještani, komšije i zaposleni u lokalnoj prodavnici, imaju lijepo mišljenje.

"Bio je dobar čovjek. Posljednje dvije, tri godine su on i sin živjeli u ovoj zgradi. Nismo imali nikakvih problema s njima", kaže za Blic Milorad Kitanovski.

Radnice u lokalnoj prodavnici kažu da sina preminulog muškarca, za kog još nije utvrđeno da li je ubijen ili je preminuo prirodnom smrću, nisu vidjele barem godinu dana.

"Prije ga je dovodio sa sobom do prodavnice, ali od prošle godine nije. Obojica su uvijek bili zapušteni, ali otac je bio dobar čovjek" kažu one.

Kako kažu mještani zgrade u kojoj su otac i sin živjeli, nesrećni mladić (39) gotovo nikad nije izlazio iz stana, a kada jeste išao je samo do raskrsnice. Komšije kažu da je mentalno obolio i da sam o sebi nije mogao da brine.

"Često smo ih čuli da se svađaju, otac je radio sve, išao po hranu, brinuo o njemu, teško su živjeli. Razgovarala sam s ocem samo u prolazu, sin nije ni izlazio iz stana, rijetko smo ga viđali", kažu oni.

Komšije su primijetile da danima u tom stanu ne gori svjetlo, a da je prozor otvoren i kada napolju pada kiša i hladno je. Dodaju i da je zgradom počeo da se širi nesnosan smrad pa su pozvali nadležne službe u pomoć.

"Sina sam primijetila tek kada je policija došla da obije stan", kaže jedna komšinica.

Kako javlja reporter Blica sa terena, zgradom se i dalje širi nesnosan smrad.

Mještani Glogonjskog rita kažu da su iz medija čuli da su tragovi krvi pronađeni po stanu, kao i da se sumnja da je sin jeo meso sa oca pošto nije imao ništa drugo.

Tijelo pokojnika je poslato na Institut za sudsku medicinu, gdje će biti utvrden tačan uzrok smrti. Za sada nije poznato ni da li je muškarac ubijen ili je preminuo prirodnom smrću.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.