Vodio povučen život

Mještani Jabukovca u šoku nakon hapšenja ubice

  • 25.08.2019. 14:13

Na vijest da je uhapšen Davor P. iz Jabukovca zbog četvorostrukog ubistva, mještani tog, ali i okolnih sela, našli su se u čudu, budući da su ubicu poznavali, pa čak i nerijetko koristili njegove automehaničarske usluge.

"Ja sam prekjuče kod njega otjerao kola. Dolazili su i mještani okolnih sela, pa čak i iz Negotina", kaže Vlada P. iz Jabukovca, prenosi Kurir.

Po priči mještana, uhapšeni je vodio povučen život, družio se samo sa nekoliko drugova.

"Sa njima je uveče izlazio u centar na piće. Nije pio alkohol niti je pušio. Živi sa babom, djedom i ocem u kući koja je nekoliko metara udaljena od policijske stanice u Jabukovcu. Nikad nismo čuli da je imao djevojku", kaže Javorka B. iz okoline Jabukovca.

Jedan mladić iz Jabukovca je ispričao je da je Davor prije više od 10 godina hapšen zbog krađe automobila uz prijetnju pištoljem.

"Jedan mladić, gastarbajter, došao je bijesnim kolima na odmor u rodni Jabukovac. Davor ga je sačekao da ovaj upali kola i brzo uletio na mjesto suvozača. Uperio je pištolj u vlasnika automobila i prisilio ga da vozi do najbliže šume. Tu ga je izbacio iz automobila i čak pucao pored njegovih nogu. Zatim je automobilom otišao u Negotin kod neke djevojke da je "impresionira kakav auto vozi". Bio je tada hapšen, ali ne znam da li je bio u zatvoru", ispričao je mještanin koji ne želi da mu se pominje ime.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)