Trbušani

Milica (17) poginula, ljekari se bore za život njene drugarice

  • 09.07.2019. 19:58

Milica Pandurović (17) iz Čačka preminula je u ponedjeljak u bolnici od povreda koje je zadobila u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju uveče desila u selu Trbušani, kada je automobil u kome se nalazila sa dva druga i drugaricom Teodorom P. (16) sletio s puta.

U nesreći je teško povređena i Teodora P. (16), kojoj se ljekari bore za život, pošto ima prelom kičme.

"Teodora i Milica su se u nedjelju sat vremena prije tragedije srele sa dva druga i rekle da idu s njima da se provozaju automobilom. Momci su sjedili naprijed, a njih dvije pozadi. Do nesreće je došlo kada je auto proklizao na klizavom putu, najverovatnije zbog neprilagođene brzine. Posle toga, oni su sleteli sa seoskog kolovoza", kaže naš izvor.

Nakon prijema u urgentnu službu, ljekari su dali sve od sebe da spasu Milicu, ali je onda dan kasnije izgubila bitku za život.

"Druga djevojka je primljena sa izuzetno teškim povredama. Utvrđeno je da ima prelom petog i šestog vratnog pršljena. Ona je u ponedjeljak prebačena u Beograd, u Klinički centar" rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

Prema njenim riječima, dvojica mladića iz istog udesa pregledana su na odeljenju hirurgije, a pošto nisu zadobili povrede, pušteni su kući.

Prijatelji nesrećnih djevojaka kažu da ih je ova tragedija izuzetno potresla.

"Znali smo da su Mica i Tea otišle da se provozaju i čekali smo ih da se vrate. U gradu je u to vrijeme bio nevjerovatan pljusak, pa smo mislili da su ipak odustali od vožnje. Nažalost, ubrzo smo čuli strašnu vijest. Svi smo u šoku", pričaju drugarice nastradale i povređene.

Prijatelji i rodbina nastradale djevojke ogorčeni su na ponašanje jednog od mladića, koji je bio s njom u kolima i koji je ostao nepovređen.

"On je u nedjelju poslije udesa iz bolnice objavljivao slike na društvenim mrežama uz komentar da nema ni ogrebotinu. Zamolio bih te momke da poštuju tuđu bol", rekao je Miljan S., prijatelj porodice povrijeđene devojke.

Zavijeni u crno - preminula joj majka

Dom Pandurovića od ponedeljka je zavijen u crno. Rodbina i prijatelji dolazili su da izjave saučešće i da Miličinom ocu pruže utehu, ali kako kažu, za njega nema utjehe.

"Da tragedija bude veća, Milici je nedavno preminula majka", kaže komšija.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.