Novi Sad

Milenko Vujić udaren je na pješačkom prelazu, dok je ležao razbojnici ga opljačkali

  • 04.06.2020. 18:15

Novosađanin Milenko Vujić povrIJeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Partizanskih baza, na Novom naselju u Novom Sadu.

On je stradao vozeći biciklističkom stazom na Bulevaru Slobodana Jovanovića, kada ga je udario automobil koji je skretao iz Ulice Partizanskih baza.  

"Nažalost, od tog trenutka ničega se više ne sjećam. Sjećam se samo neke trijaže, ne znam u kojoj fazi, u Urgentnom centru. U izvJeštaju piše da sam ustao poslije tog udarca, ali se toga ne sjećam, kao što se ne sjećam ni prevoza kolima Hitne pomoći. Tek u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine sam počeo da dolazim svijesti, da se orijentišem. U međuvremenu su doktori radili trijažu, ultrazvuk, CT, ušivanje glave, previjanje rana", prepričava Vujić za 021.rs. Kako se vidi na fotografiji koju je Vujić podijelio na Tviteru, ovaj Novosađanin ima povredu glave, stavljena mu je kragna, ogulio je obraz, a kako kaže, jedna ruka mu je otečena, dok je druga djelimično zavijena. Na sreću, kaže, nema nikakvih preloma.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.