Riječ je o maloljetniku

Migrantu osumnjičenom za silovanje bolesne Bišćanke određen pritvor

  • 13.12.2018. 15:10

Događaj koji je potresao javnost, kada su dvojica migranata napala i silovala bolesnu Bišćanku, dobiva nove dimenzije.

Naime, riječ je o maloljetnom migrantu iz Pakistana, koji je prvoosumnjičeni za silovanje Bišćanke. Kako su rekli iz Tužilaštva USK, formiran je predmet protiv maloljetnog migranta inicijala A. D., državljanina Pakistana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje.

"Prema ovom licu predloženo je određivanje mjere pritvora zbog opasnosti od bijega, pa je ova mjera određena rješenjem Opštinskog suda u Bihaću 11. decembra 2018. godine. S obzirom na to da se, prema trenutno utvrđenom stanju, radi o maloljetnoj osobi, angažirane su sve nadležne institucije. 

Sve činjenične okolnosti prijavljenog djela utvrdit će se nakon provedenih svih istražnih radnji koje poduzima Tužilaštvo USK", kazala je Irena Marjanović, portparol Tužilaštva USK.

Kako je saopšteno iz policije, 18-godišnjakinja je prijavila da je na području Bihaća upoznala dvojicu migranata koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta. Tu je prvo napadnuta, a potom je jedan od njih dvojice silovao.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?