Sukobi ne jenjavaju

Migranti prave haos u Bihaću: Jednog napali sjekirom, drugi teško povrijeđen

  • 11.08.2019. 09:51

Sinoć je, prema riječima očevidaca, zahvaljujući pravovremenoj intervenciji Bišćana spriječena tragedija kod stadiona NK Jedinstvo u Bihaću, saznaje Klix.ba.

Migranta je napala grupa muškaraca, a kako saznajemo s druge strane su bile takođe osobe stranog porijekla. 

Iz MUP-a Unsko-sanskog kantona za Klix.ba je potvrđeno da se oko 22 sata dogodio incident u naselju Luke u kojem je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede. On je prebačen u bolnicu, ali se nakon incidenta nije došlo do puno informacija jer se ne zna ko ga je napao.

U tuči su, prema riječima čitatelja portala Klix.ba, korištene sjekire i letve, a na svu sreću stanovnici naselja Luke su uspjeli prekinuti sukob te spriječiti tragediju.

Takođe, u subotu oko 17 sati sukobilo se više migranata u ulici Darivalaca krvi kod bolnice. Policajci su pronašli jednu osobu sa teškim tjelesnim povredama. 

No, osoba govori nepoznatim jezikom i veoma je teško uspostaviti ikakvu komunikaciju pa će istražioci nastaviti rad na ovom slučaju.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.