Drama kod Velike Kladuše

Migrant provalio u kuću pa pretukao ženu: Dok je pljačkao došao muž koji ga je pretukao i ranio

  • 17.07.2020. 10:49

U naselju Crvarevac u opštini Velika Kladuša, odigrala se prava drama. Migrant je provalio u jednu kuću u kojoj je bila sama žena. 

Kako saznaje "Avaz", migrant ju je pretukao, a onda krenuo u potragu za vrijednostima. Prevrnuo je cijelu kuću u kojoj je pronašao zlato i novac. Potom je krenuo na vrata ali je stigao i domaćin. Migrant je pobjegao ali domaćin ga je uz pomoć komšije stigao. 

Prvobitno su se tukli nekoliko minuta, da bi domaćin kuće potegao i vatreno oružje te ranio migranta. Potom ga je svezao i pozvao policiju. 

Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko - sanskog kantona potvrio je ove informacije za "Avaz".

- Tačno je da se dogodilo u Crvarevcu. Prvo je migrant provalio u jednu kuću, pa onda je krenuo u drugu i u toj kući ga je zatekla žena u hodniku i on je fizički nasrnuo na nju. U međuvremenu je došao muž sukobio se s njim, ali je migrant uspio pobjeći. Odnio je određene količine nakita i novca, a onda kada ga je sustigao vlasnik nakon nekog vremena, došlo je opet do sukoba i potezanja pištolja. Vlasnik kuće je pucao u pod ispred njega ali metak je pogodio lice. Ponovo je pobjegao dalje, ali je nađen vrlo brzo. Nađene su i vrijednosti koje je otuđio, prevezn u bolnicu - kazao je Šiljdedić za "Avaz".

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник