Beograd

Migrant napao Maju: Sugrađani gledali kako se valjaju po blatu, niko nije htio da pomogne

  • 30.09.2020.08:47

Maju je napao migrant u blizini Brankovog mosta u Beogradu u 20 časova uveče.

Niko nije pritrčao u pomoć, a policija se pojavila nakon nekoliko minuta. Ona se nije odmah predala već se borila u blatu sa migrantom iz sve snage, ali nekako je uspjela da se odbrani, piše Telegraf.

Fotografije je objavila na svom Instagram nalogu i napisala:

– Mali dio mene nakon borbe sa migrantom večeras. Svjesna sam odavno da ovo nije bezbjedna zemlja ali nisam to prihvatala. Krećem od sebe da u svakoj situaciji životinjski priskačem u pomoć svakome na ulici! Mene su samo gledali, petoro ljudi  je sjedilo i gledalo.

Iz petnih žila sam vikala i borila samo ja znam kako. Mediji “nijemi” o ovome se ne priča a svakodnevno se haos dešava na ulicama od strane njih. Defintivno smo građani 12. reda.  Vi se čuvajte a ja znam kako ću od sutra!

Kontrolisala sam rječnik samo iz razloga da ne završim tamo gdje oni trebaju da budu a objava je eto da se čuvate i ne okrećete glavu od svog naroda kada je u nevolji – napisala je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mali deo mene nakon borbe sa migrantom večeras. Svesna sam odavno da ovo nije bezbedna zemlja ali nisam to prihvatala. Krećem od sebe da u svakoj situaciji životinjski priskačem u pomoć svakome na ulici! Mene su samo gledali,petoro ljudi je sedeleo i gledalo.Iz petnih žila sam vikala i borila samo ja znam kako. Mediji "nemi" o ovome se ne priča a svakodnevno se haos dešava na ulicama od strane njih. Definitivno smo gradjani 12.reda. Vi se čuvajte a ja znam kako ću od sutra! Kontrolisala sam rečnik samo iz razloga da ne završim tamo gde oni trebaju da budu a objava je eto da se čuvate i ne okrećete glavu od svog naroda kada je u nevoljim #gradbeograd #beograd #beogradnocu #volimbeograd #srbija #n1info

A post shared by Maya ♏️ (@leb__mekani) on Sep 26, 2020 at 12:37pm PDT