Obrovac

Medicinska sestra u rastrojenom stanju oštetila auto doktora za kojeg radi

  • 03.07.2019. 11:57

Policija je zabilježila novi incident između Gorana Jusupa (54) i Veronike Pecolaj (26), doktora iz Obrovca i njegove lažne medicinske sestre, koji je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad, prenosi Zadarski.hr.

Prošle subote u Ulici hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu policija je zatekla Veroniku kako iskrivljuje zadnju registracijsku pločicu na Audiju zadarskih tablica u vlasništvu dr. Jusupa. Pritom je nekoliko puta nogom udarala u automobil.

Prema informacijama iz policije, Veronika je bila u rastrojenom stanju. Pružena joj je hitna ljekarska pomoć u Obrovcu, a nakon toga je puštena kući.

Policija protiv Veronike nije podnijela prijavu jer se radi o djelu oštećenja tuđe stvari koje se goni po prijavi oštećenika, odnosno dr. Jusupa, koji do danas nije podnio nikakvu prijavu protiv svoje "suradnice".

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина