Panika u Baru

Maskirani muškarac upao u restoran

  • 20.08.2019. 16:53

U utorak, oko 15 sati, za sada nepoznati maskirani muškarac utrčao je u restoran "Savoja", u centru Bara što je izazvalo paniku kod gostiju. 

"Novosti" nezvanično saznaju da nema povređenih i da je maskirani muškarac u restoran ušao na ulaz iz dvorišta ugostiteljskog objekta. Užurbano je prošao kroz restoran, zagledajući u svaki separe i ostavljajući utisak da nekoga traži. Maskirani muškarac je nakon nekoliko minuta istrčao je iz restorana i uputio se u nepoznatom pravcu.

U restoranu, u vrijeme ručka među gostima bilo je i žena sa malom djecom. Žitelji „zlatiborske“ zgrade u kojoj se nalazi restoran čuli su vrisku žena i vidjeli kako istrčavaju iz ugostiteljskog objekta

U barskoj policiji su potvrdili da provjeravaju šta se događalo u resoranu Savoja, koji je inače pokriven kamerama.

Vlasnik restorana "Savoja" bio je Baranin Armin Muša Osmanagić koji je ubijen u septembru 2014. godine, oko 13.15 sati, metkom ispaljenim iz snajpera, ispred ovog ugostiteljskog objekta u centru Bara. Osmanagić je pogođen u stomak i ubrzo pošto je primljen u barsku bolnicu podlegao je teškim povredama.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)