Hrvatska

Maskirani i naoružani huligani pretukli penzionera

  • 22.07.2019. 10:04

Tri maskirana huligana, od kojih je jedan bio naoružan metalnom šipkom na razvlačenje, pretukli su penzionera koji je radio kao noćni čuvar kafića u Puli.

Mladići su oko 6 ujutru došli do kafića u centru Pule. Prema riječima vlasnika kafića, zasmetale su im hrvatske i istarske zastavice koje su ostale tamo od prošlogodišnjeg fudbalskog prvenstva. Verbalno su napali penzionera koji je radio kao čuvar na terasi kafića. On im je rekao da se udalje, no oni su se ubrzo vratili maskirani i naoružani palicama.

Na njega su bacali stolice i šutirali ga na putu. Teško je povrijeđen, mladići su mu slomili tri rebra, ima povredu bubrega i čvorugu na sljepoočnici, piše "24 sata".

Pulska policija je u nedelju oko 11,50 sati primila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je povrijeđen u Ulici Danteov trg u Puli, navodi se u saopštenju.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su tokom noći tri nepoznata počinioca nakon verbalnog sukoba, fizički napali 77-godišnjeg muškarca. Povrijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je teško povrijeđen.

Policija je u nedelju u večernjim satima uhapsila tri muškaraca koji se dovode u vezu s događajem - jedan je uhapšen na području Pule, a dvojica na području Zagreba.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.