Kotež

Marina ostavila momka jer nije htjela vezu na daljinu, on se vratio i ubio je

  • 24.09.2019. 22:08

Marina Đ. (30), koju je juče u stanu u Kotežu sa dva hica usmrtio bivši dečko Stefan G. (31), sa svojim ubicom bila je u vezi oko godinu dana i nekoliko mjeseci su i živjeli zajedno.

Kako Blic saznaje od stanodavaca nesrećne djevojke, Marina je sa Stefanom raskinula kada je on otputovao u Norvešku da radi, jer nije željela vezu na daljinu.

"Ona se nikada nije žalila na njega. Krajem prošle godine Marina me je pitala da li bi on mogao da dođe sa njom da živi. Rekla sam joj "ako ti roditelji odobravaju nemam problem sa tim". Onda je on došao tu i živjeli su u stanu nekoliko mjeseci, sve do maja kada je dobio radnu vizu za Norvešku", rekla je Janja, vlasnica stana u kom je Marina živjela u Kotežu.

Kako kaže, Stefan, koji je inače po struci logoped, otišao je u Norvešku, a Marina nije željela vezu na daljinu pa je postepeno počela da raskida sa njim.

Kako pričaju komšije Stefan je u Marinin stan došao dan prije zločina. Komšije su ispričale da se iz njenog stana čula svađa odmah nakon što je došao. Isto se nastavilo i sutradan, sve dok oko 15.45 nisu odjeknuli pucnji. Komšije su pozvale policiju…

Stanodavci su ubrzo sišli do Marininog stana i tada su zatekli jeziv prizor. Nesrećna djevojka podlegla je teškim povredama koje je zadobila od dva hica koja je Stefan ispalio u nju. Nakon toga on je pokušao da izvrši samoubistvo. Mladić je ubrzo prevezen u bolnicu gdje se ljekari bore za njegov život.

Ispred zgrade u Kotežu u kojoj se dogodio zločin ubrzo je došla porodica ubijene djevojke, kao i njeni prijatelji.

Kako su komšije rekle Marina, koja je iz okoline Loznice, u Kotežu je živjela kao podstanar sa sestrom. Prema njihovim riječima, bila je fina i tiha djevojka.

"Često smo je viđali napolju kako sjedi i uči", rekle su komšije.

Nedugo nakon dolaska policije, u Kotež su stigli Marinini otac i sestra. Zagrljeni i nemi od bola stajali su zagrljeni ispred zgrade. Oboma je u jednom trenutku pozlilo, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок