Brat alarmirao policiju

Maloljetnica uhapšena pred Palatom imala namjeru da nekoga povrijedi

  • 20.11.2018. 11:12

Banjalučka policija lišila je slobode maloljetnicu (15) iz Petrova koja je u trenutku održavanja svečane inauguracije u Banjaluci, sa nožem u ruci krenula prema prostoru gdje se nalaze štićene ličnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Kako nezvanično sazna ATV, maloljetnica se iz Petrova zaputila prema Banjaluci autobusom. Po dolasku u Banjaluku taksijem je otišla na Trg Krajine, gdje je provela gotovo dva časa.

Prema saznanjima ATV-a, policija joj je prilazila i pitala šta čeka, na šta je odgovarala da čeka inauguraciju predsjednika RS. 

Prethodno se,saznaje ATV nezvanično, javila bratu kako je otišla u Banjaluku sa namjerom da nekoga povrijedi, nakon čega je on alarmirao policiju. 

U policijskoj stanici, saznaje ATV, je priznala da je imala namjeru da nekoga povrijedi, ali ne i da ubije.

O svemu je obaviješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Nakon ispitivanja,saopšteno je iz banjalučke policije, maloljetnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranj

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su sinoć oko 18.00 časova u banjalučkoj Ulici Bana Lazarevića maloljetnicu iz Petrova koja je tokom održavanja svečane inauguracije predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović sa nožem u ruci krenula prema prostoru gdje su se nalazile štićene ličnosti, saopšteno je s iz Policijske uprave Banjaluka. 

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.