Stražari neprestano motre na njega

Malčanski berberin iza rešetaka "miran kao bubica": Zvijer jede, spava i šeta spuštene glave

  • 10.01.2020. 10:02

Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski berberin, koji je na saslušanju u niškom Višem tužilaštvu priznao da je oteo i zlostavljao M. K. (12), u pritvoru je miran kao bubica. 

Kako saznaje Kurir, Jovanović se nalazi u KPZ-u Niš, u ćeliji s još jednim pritvorenikom, a stražari neprestano motre na njega.

- Iako je tražio da bude sam u ćeliji, jer se plaši da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to, naravno, nije ispunjeno. Trenutno ima cimera u ćeliji, s kojim se lijepo slaže. Ipak, imajući u vidu težinu zločina koji je on počinio, stražari češće motre na njega - kaže izvor.

Isti izvor navodi da se monstrum od hapšenja ponaša sasvim hladno, staloženo i ne djeluje uznemireno.

- Izgleda kao neko ko se ne kaje i kao neko ko smatra da nije počinio ništa loše. On ne odbija hranu, jede redovno, spava normalno i nema posebne zahtjeve. Zbog povrede skočnog zgloba mu je stavljena longeta, pa se sporije kreće. Tokom šetnje, na koju ima pravo, uglavnom je pokunjen, hoda spuštene glave - objašnjava izvor i dodaje da je Malčanski berberin juče za ručak, kao i ostali, imao đuveč s mesom, dok je za doručak jeo 120 grama suhomesnatih proizvoda, kajganu i neki prilog.

Malčanski berberin se po dolasku u pritvor povremeno žalio na bolove u glavi, ali nije želio da ide kod ljekara.

- Povredu na glavi mu je zadala Monika ciglom, pokušavajući da se odbrani od njega. On je odmah poslije hapšenja pregledan u KC-u Niš i tada su mu sanirane povrede i stavljena mu je longeta na nogu - kaže sagovornik. 

Prema njegovim riječima, očigledno je da je Jovanović izuzetno drzak, ali da osjeća dozu straha od policije i stražara, kao i drugih pritvorenika.

Pročitajte još:

Muškarac prerezao sebi vrat pred očima prolaznika

Pripadnici SIPA-e uhapsili Marka Trifkovića

Prevrnuo se pa eksplodirao kamion pun vina i sokova, vozač iskočio iz kabine da se spasi

Pijan vozilom usmrtio majku i njenu kćerkicu

Zbog pucnjave uhapšena jedna osoba

Pripadnik Oružanih snaga na Božić veličao Orićeve zločine nad Srbima u Kravici

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.