Pokušala sakriti vezu s ljubavnikom

Malčanska preljubnica: Berberin joj bio inspiracija pa kazala mužu da su je oteli fantomi

  • 15.01.2020. 21:39

Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je u ponedjeljak otela dvojica muškaraca s crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača, gdje su je, navodno, tokom noći tukli i silovali i tražili da vrati 500 eura koje im njen suprug navodno duguje. Međutim, ispostavilo se da je riječ o lažnoj prijavi i da je žena batine dobila od ljubavnika s kojim je bila u provodu.

- Kazala je da su je kidnapirala dvojica muškaraca, udarila je u glavu i uvukla u Opel. Rekla je da su je odveli u selo Pasjača, gdje su je tukli i silovali te tražili da vrati dug od 500 eura koji je napravio njen suprug. Navodno, oni su je vratili u Malču i izbacili iz vozila. Žena je imala povrede, ali je nakon toga upućena u bolnicu na dodatne preglede, koji su pokazali da nije bilo silovanja – kaže izvor srbijanskih medija.

Elizabeta S. je cijelu priču izmislila kako bi se opravdala pred svojim suprugom, s kojim se ranije posvađala, jer je noć zapravo provela s ljubavnikom na dočeku pravoslavne Nove godine.

Poslije svađe s prijateljima je otišla kod ljubavnika, gdje su slavili cijele noći. Međutim, u jednom momentu su se potukli, pa je Elizabeta morala da se vrati kući svom mužu. Budući da je priča bila puna nelogičnosti, policija je obavila razgovore i s drugim ljudima, koji su potvrdili da je ona u noći između ponedjeljka i utorka bila s njima.