Nakon stravične tragedije

Majka troje ubijene djece završila na psihijatriji

17:39, 14.12.2018.
Izvor: avaz
Thumbnail
Leila Sović, majka troje djece koju je sinoć u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir, poslije čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije hospitalizirana je u Kantonalnoj bolnici dr Irfan Ljubijankić u Bihaću.

Prema saznanjima "Avaza", ona je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom.

"Prenoćila je na Odjelu psihijatrije, gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili ljekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala", kazali su iz Kantonalne bolnice.

Tijela svirepo ubijene djece, kao i njihovog oca Admira prevezena su u KB dr Irfan Ljubijankić radi obdukcije.

Mjesto zločina još osigurava bihaćka policija. Neslužbeno, čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je dan žalosti na području Kantona na dan sahrane troje maloljetne djece.

U kući u kojoj je ubijeno troje djece tokom uviđaja pronađena bomba

Prilikom vršenja uviđajnih radnji u kući u kojoj je počinjeno ubistvo troje djece u bihaćkom naselju Mali Lug, pronađena je i eksplozivna naprava – bomba, potvrđeno je iz Tužilaštva USK.