Zadobila teške povrede

Majka pretučene djevojčice u Jajcu: Trenutno smo u Hitnoj, vodim je u bolnicu zbog povrede oka

  • 10.05.2021. 11:09

Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice iz Jajca, za portal "Avaza" potvrdila je da se s kćerkom trenutno nalazi u Hitnoj pomoći na pregledu.

- Trenutno smo Hitnoj, ja i curica. Bili smo kod psihijatra. Bila je na pregledu, ponovo joj je doktorica vidjela modrice. Sad ćemo ići u bolnicu, kćerka ne vidi na oko, nešto joj se na oko navlači kao mrežica, vjerovatno od udaraca u glavu - kazala je za portal "Avaza" Mirela Omerović.  

Brojni građani ostali su šokirani nakon javnog objavljivanja snimka na kojem se vidi kako djevojčica tuče Mirelinu kćerku dok ostali navijaju i sve snimaju. Riječ je o učenicima dviju osnovnih škola.

Porodica Omerović na društvenoj mreži Facebook svakodnevno dobija podršku brojnih građana i prijatelja, te je formirana i posebna grupa u kojoj se traži pravda za njenu kćerku.

- Treba ovome da se stane ukraj, ovo je meni već drugi slučaj. Prvi je zataškan kada mi je sin osto bez slezene, a novi slučaj sad stoji. Hvala svima koji nas podržavaju, ali ima i onih koji svašta pišu o mojoj curici. Znate kakav je narod - kaže majka djevojčice.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина