Poslije eksplozije na gliseru

Majka i kćerka zbrinute u bolnici i nisu životno ugrožene

  • 29.07.2019. 15:28

Majka i kćerka iz Srbije koje su povrijeđene u eksploziji na gliseru u Grčkoj zadržane su u solunskoj bolnici zbog lakših povreda i nisu životno ugrožene.

Tridesetčetvorogodišnja majka i njena četvorogodišnja kćerka nalaze se u bolnici "Papageorgiju" u Solunu, a glavni menadžer bolnice Konstantinos Emanuilidis ističe da nema razloga za zabrinutost i da su njihove povrede sanirane, objavila je grčka "Alfa" televizija. 

Djevojčica ima lakše opekotine i nema unutrašnje povrede, a smještena je na Odjeljenje dječije hirurgije, dok majka ima prelom nožnog prsta, operisana je i smještena na Odjeljenje ortopedije. 

Emanuilidis je naveo da je druga kćerka, koja ima sedam godina, zadobila modrice i puštena je iz bolnice, jer nije bilo potrebe za hospitalizacijom. 

Eksplozija i požar na gliseru na kojem je bila porodica iz Srbije dogodili su se juče na području Agios Joanisa na Sitoniji na Halkidikiju, podsjeća RTS. 

U toku je istraga uzroka eksplozije. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.