Grupa „Stop pedofiliji“

Lovci na pedofile uhvatili BiH državljanina: Nudio seks učenici "šestog" razreda

  • 27.04.2019. 17:53

Grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s djevojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore.

U Fejsbuk grupi „Stop pedofiliji“ objavljena je stravična prepiska s predatorom Omerom Pilipovićem iz Velike Kladuše, a koji, kako navodi, živi u Ljubljani.

On je navodnoj devojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke u kojima ju je pozivao da stupi s njim u seksualne odnose, nagovarao je da gleda porno filmove, i ispitivao da li je nekada slušala majku dok ima seks!

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Zrenjanina. Inače, grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore.

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao poruke eksplicitne sadržine, a ona je tražila da se muškarac uslika sa prstom preko usana kako bi znala da je u pitanju zaista on.

Pilipović je oklevao, ali je na kraju ipak uradio šta je navodna devojčica tražila. Zatim ju je upitao kada će početi da upražnjava seks, i da li je nekad slušala majku dok to radi. Na kraju je pitao da li bi mu "dala mamu da ti budem očuh".

Stručnjaci upozoravaju roditelje da na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu djecu vreba hiljade pedofila. Stevan Đokić iz Centra za bezbjednost, istrage i odbranu navodi za „Alo!“ da treba biti vrlo oprezan, jer ne postoji univerzalan profil predatora.

"Predatori koriste internet da bi stupili u kontakt s potencijalnim žrtvama. To su uglavnom dečaci i devojčice, a predatori ne mogu da se svrstaju samo u jednu kategoriju jer ne postoji tipičan profil. Oni su uglavnom različitih godina, obrazovanja i poslova. Zajedničko im je samo to da su konstantno u potrazi za žrtvom", upozorava Đokić.