Petlovo brdo

Ljubica i Vlada se vratili kući, on se napio pa je ubio

  • 11.06.2020. 15:47

Za jezivo ubistvo koje se jutros dogodilo na Petlovom brdu, a u kojem je život izgubila Ljubica V. osumnjičen je Vlada Stanković.

Kako kaže rođak osumnjičenog, Vlada Stanković je sa Ljubicom V. živio u vanbračnoj zajednici u baraci na Ibarskom putu bb.

U šoku sam zbog Ljubicinog ubistva, jutros sam došao iz Niša - kaže on.

- Dječak koji je zvao policiju je njihovo dijete, a takođe imaju još sina i kćerku od 18 godina. Oni su sve vrijeme zajedno - rekao je.

Kako smo saznali, Vlada je sa suprugom sinoć došao iz Kruševca, u toku noći se napio i poslije kraće verbalne svađe potegao nož i jednim ubodom usmrtio nevjenčanu suprugu.

Kako napominju komšije, oni su se skoro doselili u ovo naselje koje ima nekoliko baraka.

Policija je poslije uviđaja zapečatila objekat. Kako saznajemo od izvora sa terena Vladan je poreklom iz Niša, a ranije je već bio na izdržavanju zatvorske kazne.

Podsjetimo, u noći između srijede i četvrtka, bivši muž je ubo nožem Ljubicu V. (49) na Petlovom brdu u Beogradu i ona je na licu mjesta preminula.

Ljubičin četrnaestogodišnji sin prijavio je policiji da je očuh nožem napao njegovu majku. Nakon svađe i uboda u grudi osumnjičeni je pobjegao.

Тагови: