Ljekar se obračunavao sa pljačkašima, pa doživio infarkt

  • 28.10.2020. 16:31

S. T. (76) završio je u bolnici nakon neuspjelog razbojničkog napada koji se dogodio sinoć u njegovoj porodičnoj kući u Merošini.

Kako saznajemo, dvije, za sada, nepoznate osobe pokušale su da ga opljačkaju oko 20.30 sati, on ih je osujetio, ali ga je to umalo koštalo života.

- U prizemlju kuće mu je ambulanta u koju su razbojnici pokušali da uđu. Jedan je razbio prozor i uvukao se u prostoriju, dok je drugi ostao napolju i čuvao stražu. Ljekar je čuo lomljavu, sišao u prizemlje i zatekao razbojnika. Počeli su da se gušaju, pa je lopov odustao i sa svojim saučesnikom pobjegao. Međutim, S. T. se uzbudio zbog traumatičnog događaja i doživio infarkt. Na svu sreću, prije nego što mu je pozlilo, uspio je da pozove policiju koja mu je pružala pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo i prebacilo ga u nišku bolnicu – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niška policija je potvrdila da im je prijavljen pokušaj razbojništva tokom kojeg su se nepoznate osobe sukobile sa vlasnikom, te da je obavješteno prokupačko tužilaštvo.

(Telegraf)

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.