Crni dan na putevima

Laktaši: Troje poginulih u dvije saobraćajne nesreće

  • 14.01.2019. 19:19

Crni dan na putevima u Laktašima. Troje ljudi je poginulo, a troje je povrijeđeno, u dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile rano jutros.

U nesreći u Mahovljanima su poginuli 22-godišnji Bojan Vuković iz Aleksandrovca i 17-godišnja A.K. iz Maglajana, kada je "golf pet" sletio sa puta i udario u stablo, dok je u Jakupovcima stradao 23-godišnji Marko Ivekić Stojanović iz Banjaluke kada se "pežo 406" zabio u stub saobraćajne rasvjete pored puta.

Mještani Mahovljana ne žele da izlaze pred kamere, ali kažu da su jutrošnje scene bile stravične. Kažu da su, ubrzo nakon nesreće, na teren izašli policija, hitna pomoć i vatrogasci.

Nesreća u Mahovljanima se desila jutros u 2.30, a u Jakupovcima samo 20 minuta kasnije. Svi povrijeđeni su odvezeni u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. Osim poginulog, u "pežou" je bio i Stefan Vidović, koji je otpušten na kučno liječenje. U "golfu" su bili Stefan Kasić koji je zadržan na liječenju povreda glave i grudnog koša, kao i 17-godišnja J.N, koja je priključena na aparate.

"Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske danas, dr Edite Grbavac, pacijentkinja je primljena u teškom opštem stanju, priključena je na aparate za vještačku ventilaciju i sve daljne prognoze su preuranjene", saopšzili su iz UKC Republike Srpske.

Na mjestu obje nesreće je bio i dežurni tužilac, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje kako bi se utvrdile okolnosti nesreća. Naložena je obdukcija tijela troje poginulih.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм