Laktaši - Demolirao stolove i stolice po ugostiteljskim objektima

  • 09.12.2020. 10:14

Policija u Laktašima uhapsila je N.L. zbog sumnje da je oštetio stolove i stolice u više lokala.

"Policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka, 8. decembra 2020. godine, obratili su se D.R, B.R. i M.P. vlasnici ugostiteljskih objekata iz Laktaša, kao i N.G. vlasnik poljoprivredne apoteke koji su prijavili da je nepoznata osoba u toku noći oštetila više stolova i stolica iz bašta ugostiteljskih objekata koje je izbacila na prostor Trga Predraga Budića u Laktašima kao i da je oštetila inventar poslovnog subjekta", navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

U pokušaju da uhapse osumnjičenog, N.L. je pobjegao, ali je ubrzo sustignut i uhapšen.

"O svemu je obaviješten dežurni Okružni tužilac javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da nakon prikupljanja svih činjenica dostave Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari", dodaje se u saopštenju.

Nakon kriminalističke obrade, uz saglasnost dežurnog Okružnog tužioca, N.L. je pušten na slobodu.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.