Košarkaš Crvene zvezde

Kuzmić ipak bio vozač poršea, slijedi istraga

  • 16.07.2019. 08:21

Poslije jezive automobilske nesreće, u kojoj je teške povrede doživio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, otkriveno je da je on bio za volanom uništenog "poršea kajen".

Preliminarni rezultati istrage stravične saobraćajne nesreće, u kojoj su teško povrijeđeni srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (29) iz Doboja i njegov prijatelj Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, ukazuju da je "poršeom" upravljao Kuzmić, dok je Ilić bio suvozač, prenose Večernje novosti.

Kuzmić je i vlasnik automobila beogradskih registarskih oznaka, a sudario se u Ramićima kod Banjaluke sa BMV-om, kojim je upravljao Marko Miljatović iz Prijedora.

Još se istražuju tačni uzroci nesreće, uzeti su uzorci krvi kako bi se utvrdilo da li je bilo dejstva alkohola ili opijata, a sumnja se da je najveća greška ipak bio prelazak vozača poršea u suprotnu kolovoznu traku.

Sumnja se i na brzinu veću od dozvoljene, a sve će biti utvrđeno vještačenjem, porše je za sada deponovan u Auto moto savezu Republike Srpske.

Kuzmić je u Urgentnom centru KCS, stanje se popravlja, o čemu KK Crvena zvezda redovno obaveštava javnost, uz molbu porodice da se poštuje privatnost u ovakvim trenucima.

Pročitajte još:

Ognjena Kuzmića iz Banjaluke transportuju u Beograd, zdravstveno stanje stabilno

Čović i članovi Zvezde dočekali Kuzmića u Urgentnom centru

Udes u Ramićima, povrijeđene četiri osobe

Oglasila se Zvezda: Kuzmić je i dalje u komi, stanje je vrlo ozbiljno

Košarkaš Zvezde teško povrijeđen u saobraćajci u Banjaluci

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.