BMW smrti

Krenuli da odvezu sina na operaciju, poginuli u udesu: Detalji nesreće u Beogradu

  • 18.06.2020. 12:47

U saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko 6 sati dogodila ispred Vlade Srbije, kada su se sudarili putnički BMW lozničkih registarskih oznaka i kombi vozilo, poginule su tri osobe iz BMW-a, a preživeo je samo dječak rođen 2018. godine. On, kao što smo već objavili, ima povrede glave i ekstremiteta opasne po život.

On je u BMW bio sa još tri osobe, i svi su poginuli - Jelena P. (34), Nikola N. (20), i vozač Rade N. (42), koji je kasnije podlegao povredama.

Jelena P. i Rade N. su bili u vezi, kako piše na njihovim profilima na Fejsbuku, a preživjelo dijete od dvije godine sin je nastradale žene.

Na Fejsbuk profilima Radeta i Jelene, ispod fotografija na kojima su zagrljeni, ima komentara putem kojih im se upućuju komplimenti ali ima i jedan koji cijepa srce.

- Dječak je najlepši - navodi se ispod fotografije na kojoj su Jelena i Rade, a na kojoj nema dvogodišnjeg dječaka. Na to je majka odgovorila da je on "najlepši i najbolji dječak na svijetu".

Prema prvim informacijama, BMW je prošao kroz crveno i sudario se sa kombijem. Sve osobe iz kombija su hospitalizovane, a u njemu su bili  Bojan K. (28), Ivan S (28), Stefan T., Marko T. (19), Robert P. (35) i Svetozar P. (46). 

Iz Hitne pomoći su rekli da je na teren izašlo sedam ekipa. Vatrogasno-spasilačke ekipe jednu osobu su izvlačile iz putničkog vozila.

Kako saznajemo, nastradala porodica ima stan u Beogradu, ali su živjeli u jednom selu kod Arilja. Jutros su krenuli da odvedu dječaka na operaciju, kada su stradali.

(Telegraf)

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм