Kragujevac: Mlađi sin našao mrtve roditelje, otac izvršio ubistvo i samoubistvo

  • 24.05.2020. 09:02

U porodičnoj kući u kragujevačkom naselju Kozujevo u petak veče su pronađena tijela Jordana A. (63) i njegove supruge Dragice (56). Najvjerovatnije je Jordan sa više uboda nožem ubio suprugu, a potom je istim oružjem presudio sebi.

Mrtve roditelje u omanjoj kući u ovom naselju pronašao je sin koji sa svojom suprugom živi u istom dvorištu, ali u zasebnoj kući. Odmah je alarmirana policija.

- Pod velikim smo stresom, molimo vas da nas ništa ne pitate jer ne možemo bilo šta da kažemo - kratko nam je rekao njihov sin.

Šta se dešavalo neposredno prije ove tragedije, zasad niko pouzdano ne zna. Policija je nakon poziva stigla na mjesto zločina i, prema onome što se zasad zna, riječ je o ubistvu i samoubistvu. Muž je supruzi nanio smrtonosne udarce, a potom se istim nožem ubio.

Komšije u ovom prigradskom naselju kažu da su šokirani tragedijom koja se desila. Neki napominju da su znali da je Jordan bio preke naravi, da čak ni s komšijama nije bio u dobrim odnosima.

- Žao mi je te jadne žene. Živim u blizini njihove kuće i čula sam njegove prijetnje koje je upućivao supruzi i galamu iz dvorišta. Ona je bila dobra, ali izbjegavala je da se druži sa ljudima iz komšiluka baš zbog njega i njegove prijeke naravi. Ipak, niko nije ni slutio da bi moglo doći do ovako teškog zločina i tragedije - ispričala nam je jedna komšinica, koja nije željela da joj pominjemo ime.

Drugi pak sažaljevaju i njihova dva sina koji su odrasli i, kako pričaju, dobri su ljudi. Međutim, baš zbog čestih svađa i prijetnji, stariji sin se sa suprugom i djetetom odselio iz porodičnog dvorišta. Komšije navode da su čuli da je Jordan maltretirao i suprugu starijeg sina.

Mlađi sin, koji se nedavno oženio, ostao je da živi u istom dvorištu sa roditeljima. On ih je i pronašao mrtve.

DRAGICA BILA U SIGURNOJ KUĆI?

Komšije kažu da je Dragica bila vrijedna žena, uzgajala je u svom dvorištu salatu i drugo povrće. To je zatim prodavala na pijaci kako bi zaradila neki dinar. Prema riječima komšija, prije nekog vremena ona je boravila u sigurnoj kući, ali se vratila mužu.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.