PU Mrkonjić Grad

Kod mladića iz Šipova pronađena droga

  • 07.02.2020. 12:12

Pripadnici Policijske stanice Šipovo pronašli su manju količinu marihuane kod lica čiji su inicijali M.K. iz ove opštine.

Kontrolom automobila "turan" u Ulici Prve šipovačke brigade kojim je upravljalo lice M.J, a sa kojim su kao saputnici bila i lica M.K. i D.I, svi iz Šipova, policajci su sinoć pronašli i plastičnu foliju sa određenom količinom marihuane, te papirne rizle i drobilicu.

"Zbog sumnje da je lice M.K. izvršilo krivično djelo omogućavanje uživanja droga, te da je lice M.J. počinilo prekršaj iz člana četiri Zakona o proizvodnji i prometu droga nad njima je izvršena kriminalistička obrada", saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da bude dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo i podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.