Sarajevo

Kažnjeno 50 vozača: Parkirali vozila na glavnoj saobraćajnici

  • 30.09.2020. 22:26

 Sarajevska policija kaznila je večeras 50 vozača koji su nepropisno parkirali vozila u saobraćajnoj traci kod Doma zdravlja na Otoci, u sarajevskoj opštini Novi Grad, i stvorili velike gužve u saobraćaju.

Iz Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo saopšteno je da je sankcionisano svih 50 vozača koji su počinili prekršaj nepropisnog parkiranja.

"Vozači su nepropisno zaustavili i parkirali vozila u saobraćajnoj traci kod Doma zdravlja na lokalitetu Otoke na području opštine Novi grad, te time ometali normalno odvijanje saobraćaja, usljed čega je morala intervenisati policija i tom prilikom je prekršajno sankcionisano 50 vozača", naveli su iz Odjeljenja za odnose s javnošću Uprave policije Kantona Sarajevo.

Prema saznanjima portala "Kliks", brojni vozači su se na ovom mjestu okupili jer je tu prije tačno pet godina poginuo njihov prijatelje Vedran Klačar. S obzirom da nisu najavili skup te da su ometali saobraćaj, policija je bila primorana da ih sankcioniše, navodi portal.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.