Nestvarne scene

Kao u filmovima: Policajci uzeli vozilo od građana i uhvatili pljačkaša

  • 21.02.2020. 14:55

Sarajevski policajci preksinoć su stali ukraj maloljetniku S. V. (17), koji je u posljednje vrijeme terorisao građane Ilidže.

Policajci su u ovoj akciji imali nesebičnu pomoć građana.

Kritične noći, serijski pljačkaš ponovo je napao u naselju Pejton. Scenario pljačke je u svim slučajevima bio skoro identičan. Vrebao je starije i nemoćne osobe, najviše žene te turiste, kojima bi otrgnuo torbu, a zatim pobjegao.

Upućene su patrole i započeli su akciju pronalaska drskog kradljivca. Ovog puta su imali informaciju da je pobjegao u pravcu naselja Lužani, prema marketu OBI.

Policajci nisu željeli gubiti vrijeme pa je jedna pješačka policijska patrola zaustavila privatno vozilo građanina te ga zamolila da ih preveze do benzinske pumpe “Proming”, gdje su uočili pljačkaša kako bježi. Policajci su ga sustigli i stavili pod kontrolu te uhapsili.

Pronađena je i torba, koja je odbačena. Od momenta izvršenja djela do hapšenja prošlo je svega deset minuta, što govori o brzoj i efikasnoj reakciji policije.

Izvor navodi da je maloljetnik priznao sva djela koja je izvršio u posljednja tri-četiri mjeseca na području opštine Ilidža. Napadao je i strane državljane oko hotela, na tramvajskom terminalu…

– Maskira se, stavi kapuljaču na glavi i samo odradi drsku krađu i pobjegne. Brzom i efikasnom intervencijom, uz pomoć naših građana, stali smo ukraj kradljivcu – kaže izvor.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.