Djevojčica još živa

Jovanović isplanirao gdje će odvesti Moniku

  • 25.12.2019. 16:19

Kuća u kojoj je pronađena ošišana kosa nestale dvanaestogodišnje Monike Karimanović pripada rođaku Ninoslava Jovanovića, poznatijem kao "Malčanski berberin", za kojim policija traga u vezi sa slučajem nestale djevojčice, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, ovo ukazuje da je Jovanović planirao gdje će odvesti djevojčicu.

- Znao je da u toj kući nema nikoga i da u kućama koje se nalaze okolo ljudi samo periodično dolaze. Ovo je veliko selo, ali raštrkano, tu ga danima niko ne bi primijetio - kaže izvor "Blica".

U selu Puškar, koje se nalazi u okolini Knjaževca, pronađena je kosa za koju se sumnja da pripada nestaloj djevojčici.

U kući su pronađeni i tragovi koji ukazuju da je neko u njoj proveo noć i tu jeo.

Na kući se vide i tragovi obijanja.

Prema nezvaničnim informacijama "Blica" više mještana ovog sela prijavilo je policiji da je vidjelo Ninoslava Jovanovića i policija steže obruč oko njega.

Prethodno je djevojčicin ranac pronađen u šipražju u skrovištu na oko 150 metara od malčanske petlje. Djevojčicina majka potvrdila je da pronađeni ranac pripada nestaloj djevojčici.

- Skrovište je pronađeno u šipražju, tu je bio šator na dva nivoa, kao zemunica dijelom u zemlji, a u njoj vreća za spavanje - kaže izvor "Blica".

- U zemunici nije bilo blata i tragova gaženja koji bi nastali da se u nju ulazilo poslije kiše. Unutra je sve bilo suvo, a prethodnih dana je padala kiša, pa se sumnja da je ovo skrovište napušteno u petak ili subotu - kaže naš izvor.

U potragu su se uključili i psi tragači, ogroman broj policajaca i Žandarmerije, ali i građana. Pretražuju se svi napušteni objekti, kuće, šipražja i šume.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.