Poginula trojica radnika, osmorica povrijeđena

Jezivi detalji tragedije kod Niša: Kamion ih je samljeo

  • 29.11.2019. 14:15

Težak udes kod Niša, u kom su poginula trojica radnika na telefonskim instalacijama, desio se kada je kamion naletio na njihov kombi dok su stajali u trećoj traci. Povrijeđena su osmorica, od kojih se dvojica nalaze na operaciji. Jedan od radnika je u kritičnom stanju.

U kombiju je bilo devet radnika, dok su dvojica stajala ispred i čekala šleper, kada su iznenada uočili kamion koji se približavao velikom brzinom.

"Zvala me je supruga, pričao sam telefonom i samo sam čuo 'joj, joj kako vozi'. Samo sam vidio kamion kako ih je pokupio i melje ih. Bio je haos nismo znali koga ćemo prije da pomjeramo. Samo sam se pitao da li će biti živih", kaže za "Novosti" Miroslav S. koji se u trenutku udesa nalazio napolju.

Doktor Zoran Radovanović iz KC Niš rekao je da je primljeno osam muškaraca od čega su četvorica lakše povrijeđena, trojica zadržana na opservaciji dok je jedan pušten kući.

Radnici su iz Kragujevca, a zaputili su se na posao u Leskovcu gdje su trebali da postavljaju telefonske kablove.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.