Gradiška

Jeziv prizor na mjestu stravične nesreće u kojoj su poginula dva mladića

  • 05.12.2019. 09:58

Davor M. (18) i Miloš Š. (18) iz Gradiške smrtno su stradali. Oni su bili putnici u vozilu kojim je upravljao Miroslav K. (18) koji je teško povrijeđen, dok je lakše povrede zadobio suvozač Marko S. (19). 

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška slijetanjem putničkog automobila "Citroen Xsara" s kolovoza. 

Kako nezvanično saznaje Avaz, vozač je iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta, a potom je bočnom lijevom stranom udario u stablo.

Na licu mjesta su jezivi prizori, prelomljeno je ogromno stablo, a na sve strane su vidljivi krv i predmeti iz automobila.

- Vozilom je upravljao M. K. iz Gradiške, a s njim u vozilu nalazili su se suvozač M.S. iz Gradiške i putnici u vozilu D.M. i M.Š. obojica iz Gradiške, koji su poginuli. Vozač M.K. i suvozač M.S. su zadobili tjelesne povrede - saopštila je PU Gradiška.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Gradiška, a o svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac u Banjaluci.

Pročitajte još:

Predatori preko društvenih mreža traže nove žrtve: Djevojčice prodaju za 120.000 evra

Irena (30) nije izlazila iz kupatila sat vremena, roditelji zatekli užasan prizor

Emir Hadžihafizbegović opet vrijeđao Srbe

Vojnik ubio dva civila, ranio treću osobu i potom izvršio samoubistvo

Još jedna tragedija: Potonuo brod sa 150 migranata

Promrzli migranti spaseni na Plješevici, među njima dijete i trudna žena

Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv Duška Suvare