Osnovni sud Brčko

Jednomjesečni pritvor trojici osumnjičenih za svirepo ubistvo Zejćirovića

  • 06.12.2019. 15:28

Osnovni sud u Brčkom, na prijedlog Tužilaštva distrikta, odredio je jednomjesečni pritvor trojici osumnjičenih da su 17. novembra u ovom gradu oteli, a potom na svirep način ubili Edina Zejćirovića iz Čelića, saopšteno je iz Tužilaštva Brčko distrikta.

Pritvor osumnjičenim licima čiji su inicijali S.H. /40/, S.D. /22/ i N.H. /26/, svi sa područja distrikta, određen je zbog bojazni da će sakriti, uništiti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, odnosno ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače.

Po pritvaranju osumnjičenih, Tužilaštvo, u saradnji sa Policijom, nastavlja istragu u ovom predmetu radi dokazivanja krivičnih djela otmice za koje je propisana kazna zatvora od jedne do deset godina i ubistva za koje je predviđena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna dugotrajnog zatvora, saopšteno je iz Tužilaštva distrikta.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.