PU Banjaluka

Jedna osoba teže, druga lakše povrijeđena nakon tuče u ugostiteljskom objektu u Banjaluci

  • 16.11.2019. 12:00

U ugostiteljskom objektu u banjalučkoj ulici Ada bb došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom više osoba u kojoj je jedna zadobila teže tjelesne povrede, a jedna lakše, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

– Na licu mjesta utvrđeno je da su u fizičkom obračunu učestvovale osobe čiji su inicijali I.Č. i D.B, koje su zatečene na mjestu događaja, kao i M.E. sa više nepoznatih osoba – navodi se u saopštenju i dodaje je Policijskoj upravi Banjaluka prijavljeno da je do navedenog događaja došlo juče u 3.10 časova.

Iz ove uprave navode da je I.Č i D.B. ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, te da je I.Č zadobio teške tjelesne povrede, dok su D.B. konstatovane lakše povrede.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju mjere i radnje s ciljem pronalaska drugih učesnika ovog događaja – dodaje se u saopštenju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnim djelima teška tjelesna povreda i učestvovanje u tuči.

– O svemu je i obaviještena i Komunalna policija Banjaluka – navodi se u saopštenju.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић