Dan poslije stravične nesreće

Izvučeno tijelo mladića stradalog u kanjonu Tijesno

  • 21.07.2018. 19:30

Tijelo dvadesetčetvorogodišnjeg mladića iz opštine Jezero, koji je juče tragično stradao u saobraćajnoj nesreći u kanjonu Tijesno, izvučeno je rano jutros iz Vrbasa. Luku Skopljaka, zajedno sa kombijem su izvukli ronioci Specijalne antiterorističke jedinice policije, za nešto manje od dva sata.

Tri muškarca koji su sa Skopljakom bili u kombiju, radnici koji su se vraćali kućama, uspjeli su da se izvuku i otplivaju do obale. Prevezni su u banjalučki Klinički centar, gdje su im konstatovane lakše tjelesne povrede, nakon čega su ih ljekari pustili kućama. 

Kako saznaje ATV, kombi koji je vozio Sklopljak se tokom preticanja sudario sa drugim automobilom, a poslije toga probio zaštitnu ogradu i survao u Vrbas. Vozaču, nažalost, nije bilo spasa. Iako je na lice mjesta vrlo brzo stigla policija, nisu mogli mnogo toga da učine. Juče je trebalo da izvuku vozilo iz Vrbasa, ali im to nije pošlo za rukom, pošto je pao mrak, pa je akcija nastavljena danas. 

Uz policiju i ekipe hitne pomoći, na mjesto nesreće stigli su i banjalučki vatrogasci. Zbog toga što je teren bio nepristupačan, a vodostaj rijeke Vrbas visok, odlučili su da angažuju i ronioce specijalne jedinice policije.

Na mjesto nesreće izašao je dežurni tužilac banjalučkog Okužnog tužilaštva. Poslije uviđaja, naložio je obdukciju stradalog mladića a biće preduzete i druge radnje da bi se utvrdile sve okolnosti nesrećnog događaja.

Тагови: