Sve se dogodilo u pekari

Izrešetao ljubavnicu, pucao sebi u glavu, a sada se oporavlja kod kuće

  • 03.12.2019. 20:05

Ahmo Huseinović (60), koji je osumnjičen da je Gordanu Kukolj (37) teško ranio u pekari na Banovom brdu u Beogradu, a potom pucao i sebi u glavu, nalazi se u kućnom pritvoru bez elektronskog nadzora, saznaje Blic.

Gordana Kukolj je puštena iz bolnice na kućno liječenje prije oko tri nedjelje. U tom periodu pojedini mediji su pisali da je Huseinović nakon saslušanja u tužilaštvu trebalo da bude prebačen u bolnicu u Centralnom zatvoru. Međutim, prema saznanjima Blica, on se nalazi u kućnom pritvoru bez elektronskog nadzora.

Podsjećamo, pucnjava se dogodila 25. oktobra u pekari u Radničkoj ulici oko podneva, kada je naoružani muškarac upao u lokal gdje Gordana radi godinama. On je počeo da lomi sve pred sobom, da bi zatim pucao u nju, a potom ispalio hitac sebi u glavu.

Čitavu dramu primjetili su taksisti koji su se nalazili u blizini i koji su odmah utrčali u pekaru. Taksista je zatekao muškarca u lokvi krvi i sa prostrelnom ranom na glavi s jedne strane pulta, kao i ranjenu ženu s druge.

– Istrčao je iz pekare i viknuo: “Ljudi, ovdje leži mrtav čovjek” i onda je njih nekoliko ušlo unutra da pomogne – ispričao je tog dana jedan od svjedoka drame za Blic.

Nekoliko muškaraca pritrčalo je ranjenoj ženi i odmah su je ubacili u automobil i odvezli u bolnicu. Hitna pomoć ubrzo je došla na lice mjesta i sanitetom prevezla Huseinovića u Urgentni centar.

Gordana je bila pogođena u glavu i ruke, a Huseinović je zadobio povrede glave. Prema nezvaničnim informacijama, Gordana, koja je udata i ima četvoro djece, i Ahmo su bili u vezi oko tri nedjelje. I on je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, najvjerovatnije, upoznali u pekari, gdje je Huseinović bio redovna mušterija.

Prema riječima izvora, Gordana je nakon tri nedjelje veze odlučila da ostavi Ahma, jer nije željela da vara i laže muža.

– Gordana, Ahmo i njen muž su se prije nekoliko dana našli i razgovarali o svemu. Ona mu je pred suprugom ponovila da je pogriješila i da s njim ne želi da ima više ništa jer želi da sačuva brak. Međutim, on to nije htio da prihvati – ispričao je izvor Blica.