Zrenjanin

Izgubio sam dva djeteta, sad ostadoh i bez Ane: Samo da mi unuk preživi!

  • 30.01.2020. 07:55

Ana H. (39) kobnog jutra krenula je da odveze sina sina Branislava u školu u Idvor, ali je na putu do tamo poginula u saobraćajnoj nesreći a dijete je u komi.

- Trebalo je kada ostavi unika u školi da otvori firmu za platni promet, da li je zbog toga bila u žurbi, pa je došlo da udesa, ja ne znam!, drhtavim glasom priča Jan, otac tragično preminula Ane iz Kovačice, koja je u utorak ujutru nastradala u saobraćajnoj nesreći, kod Idvora. 

Njen sin Branislav (14), učenik osmog razreda osnovne škole u Idvoru, u trenutku nesreće nalazio se s njom u automobilu. On je u udesu teško povrijeđen, i trenutno se nalazi u Jedinici intenzivne njege u Urgentnom centru. Prema riječima ljekara, on je u veoma teškom stanju, i životno je ugrožen.

- Prvo dijete koje sam dobio, djevojčica, umrlo je treći dan nakon porođaja. Zatim, druga djevojčica je umrla kao plod i Ana se rodi, na moj rođendan. I evo šta dočekam 39 godina kasnije. Sudbina neka, valjda. Ne znam šta drugo da kažem - plačućim priča neutješni Jan.

- Ne mogu da vjerujem da je nema više. Trebalo je 6. marta da brani diplomski rad na Pravnom fakultetu. Bila je divna ćerka. Nadam se samo da će mi unuk Brane ostati živ, moli se otac nastradale Ane.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)