Ispovjest izbodene djevojke

Izbodena Anđela ispričala majci: Stavio mi je nož na stomak i rekao "Nikad više nećeš da pobjegneš"

  • 14.10.2019. 14:26

Anđela (22) iz Čukojevca, koju je u srijedu uveče u napuštenoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva sedam puta nožem ubo Kraljevčanin Aleksandar Todorović (26), u stabilnom je stanju, piše "Blic".

Majka Verica ju je posjetila u Kliničkom centru u Kragujevcu, gdje je premještena nakon operacije u kraljevačkoj bolnici "Studenica", i kaže da "Anđela ima povrede takve da među hiljadu jedna osoba ostaje živa".

"Na kiseoniku je, svjesna je i pričale smo. Ponavlja da je kojim slučajem vidjela automobil tog zlikovca da prati autobus, pozvala bi me. Ali nije ga vidjela. Na toj stanici u selu iz autobusa je izašla jedino Anđela, i on joj je odmah kolima presjekao put. Izvadio je nož, stavio joj na stomak i rekao "nećeš nikad više da pobjegneš od mene". Strpao ju je automobil i odvezao u Pečenog. Anđela sumnja da ju je možda i drogirao. U kući u Pečenogu joj je nož držao pod grlom, stegao je za vrat, a zatim je počeo da je ubada po tijelu", prepričava Verica razgovor sa teško povrijeđenom ćerkom.

Kada je zlotvor počeo da Anđelu ubada, djevojka je izgubila dosta krvi i onesvjestila se.

"Bila je u šoku kada je malo došla sebi i vidjela da je sva krvava. Počela je da puzi, ali nije mogla odmah da nađe torbicu i mobilni telefon da bi pozvala pomoć", kaže Verica.

Anđelina majka ponavlja da njena ćerka nikada nije bila u vezi s Todorovićem te da ga je upoznala u jednoj političkoj stranci. Počeo je da je proganja, uzima novac od nje, i čak da prijeti ne samo da će ubiti nju, već i njenu majku, ujaka, babu, kao i da će im zapaliti kuću u Čukojevcu.

Verici Simić nadu uliva to što je, naglašava, "njena Anđela jaka" i što će se oporaviti od silnih povreda koje joj je "zlikovac Todorović nanio".

"Jedan od hiljadu ljudi preživi toliko uboda. I Anđela je ta. O njenoj hrabrosti i jačini svjedoči i to što je smogla snage da brine o meni, operisanoj od tumora i šećerašu, ujaku, srčanom bolesniku i nepokretnoj babi. Nijednog momenta nije pokleknula", kaže ona.

Nasilnik juče sahranjen

Aleksandar Todorović, koji je sedam puta ubo nožem Anđelu, a zatim se objesio u napuštenoj kući u Pečenogu juče je sahranjen na Starom groblju u Kraljevu. Iako je ostavio oproštajno pismo, koje je našao njegov očuh, u kome je naveo da će se ubiti, i dalje je tajna zašto je proganjao Anđelu.

U kući u kojoj je on oduzeo sebi život, već su se ubili njegovi otac i deda. Prvo se djed Miodrag ubio hicem iz lovačke puške, a zatim se Aleksandrov otac objesio. Poslije toga se sa majkom i bratom preselio u Kraljevo.

Foto: Telegraf.rs

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.