Kraljevo

Izboden mladić: Jedan ga držao, a drugi ubadao u stomak i noge

  • 06.03.2020. 15:14

Policija u Kraljevu intenzivno traga za dvojicom muškaraca od kojih je jedan fizički napao, a drugi više puta nožem izbo V. K. (20) iz Kraljeva. Slučaj se dogodio prošlog vikenda u jednoj piceriji u Hajduk Veljkovoj uliciu Kraljevu.

- Jedan od napadača prišao je mladiću koji je u piceriji večerao sa leđa i držao ga kako bi ga onesposobio da pruži otpor, dok ga je drugi u isto vrijeme sprijeda izbo nekoliko puta nožem. Te večeri mladić je sjedio sa prijateljima koji od straha i zbog pretrpljenog šoka nisu uspjeli čak ni da reaguju - rekao je izvor za Kurir.

Prema njegovim navodima, mnogi Kraljevčani i dalje su uznemireni zbog ovog događaja, jer je mladić, kako se tvrdi, napadnut i izboden nožem bez ikakvog povoda.

V. K. (20) iz Kraljeva je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u predjelu stomaka, gornjih idonjih ekstremiteta, i sa teškim tjelesnim povredama zbrinut je u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni, koji se od tog nemilog događaja nalaze u bjekstvu, odranije su poznati policiji. O ovom događaju obavješteno je i nadležno Tužilaštvo, a potraga za njima je u toku.