Banjaluka

Ivan Begić udario radnika Beme

  • 24. Mart 2020.10:27

Policijska uprava Banjaluka primila je prijavu radnika obezbjeđenja banjalučke Fabrike obuće "Bema" da je napadnut ispred ove fabrike.

"Oko 14.55 časova u PS B.Luka Obilićevo prijavio je V.D. iz Karanovca, Banja Luka, da je fizički  napadnut od strane jednog NN lica, u blizini tvornice obuće "Bema" u ul. Vojvode Pere Krece. Policijski službenici su na licu mjesta zatekli prijavitelja, Draška Stanivukovića, Ivana Begića i Nikoliju Mušić, svi iz Banjaluke".

Kako ATV saznaje, osim prijavitelja, tu su bili Draško Stanivuković, Ivan Begić i Nikolija Mušić.

V.D.  je izjavio da je uočio NN lica kako putem telefona snimaju radnike fabrike "Bema", prilikom odlaska s posla, prišao im i pitao iz kog razloga snimaju i rekao da to nije dozvoljeno, a zatim je došlo do verbalne rasprave između njega i Begića, koji mu je otvorenom pesnicom zadao udarac u predjelu glave, nanijevši mu povrede i u predjelu oka u vidu hematoma i ogrebotinu u predjelu nosa, saznaje ATV.

Pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Banja Luka su V.D. prevezli u njihove prostorije, te je on stavio Prijedlog za krivično gonjenje za krivično djelo - tjelesna povreda. 

Begić, koji nije pronađen na svojoj adresi, je pozvan da pristupi u PS Banja Luka Obilićevo,za dan 24.03.2020. godine u 11,00 časova