Novi Sad

Iskasapljen poznati MMA borac

  • 14.09.2019. 08:19

Napadnut Sportista Damir Dado Mihajlović (37), suprug sestre od tetke poznate pjevačice, ranjen je nakon sukoba sa trojicom muškaraca ispred jednog kafića.

Uspješni sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, i zet pjevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića.

Kako Kurir saznaje, Mihajlović, inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

Sjedili u kafiću

"Mihajlović je s drugarom sjedio u kafiću svog brata kada se iznenada najprije verbalno sukobio sa napadačem koji je sjedio za susjednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

"Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Poslije toga napadači su pobjegli" navodi izvor Kurira iz istrage.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

"Pacijent D. M. primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkolenice. Pacijent je poslije kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije, rekao nam je Siniša Knežević, PR KCV.

Potjera

Policija je obavila uviđaj, a kako saznajemo, sa napadačima se i dalje traga.

Prema nezvaničnim saznjima Kurira, Mihajlović se od nedavno bavi i privatnim obezbjeđenjem.

Mihajlović se sa najpoznatijom novosadskom pjevačiom orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver",a oprobala se i u pjevačkim vodama.

Reporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt s njom, ali je ona odbila da bilo šta komentariše.

Pročitajte još:

Bojan Tomović promijenio vjeru i ime

Završila fakultet u Banjaluci sa prosjekom 9,23: Do posla stopira 125 kilometara

Šamaraju vršnjakinju dok druga djeca gledaju

Pronašla muža s ljubavnicom, polila ga benzinom i zapalila

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!