Bačka Palanka

Identifikovano tijelo izgorjelo u požaru kuće

  • 25.09.2019. 08:42

Ugljenisano tijelo 56-godišnjeg Dejana P, jutros rano je nađeno u njegovoj kući u Šumadijskoj ulici broj 5, u Bačkoj Topoli, prilikom požara koji je izbio i koji su vatrogasci uspjeli da saniraju da se ne proširi na okolne kuće.

Policija je potvrdila za Kurir da je unutrašnjost kuće nastradalog čovjeka izgorjela potpuno, a vatrogasna služba i nadležni iz Sektora za vanredne situacije pronašli su nakon gašenja požara ugljenisano tijelo čoveka.     

"Čovek je sam živeo u kući, bio je osoba sa invaliditetom. Uzrok požara se tek utvrđuje, a istraga je još u toku", saznaje Kurir iz izvora bliskih policiji.

Komšije kažu da je Dejan P. pokušao možda da upali vatru, jer je u jutarnjim satima već niska temperatura i hladno.

"Ne možemo ni da zamislimo šta je snašlo jadnog čovjeka, koji je bio bolestan, a sam je morao da obavi sve što mu je potrebno. Da li je u svjesnom stanju ili u snu i njega zahvatio požar, niko ne zna, ali kuća je iznutra izgorjela potpuno - kažu komšije nekoliko kuća dalje od broja 5 u Šumadijskoj.    

Oni su, kada je izbio požar, odmah pozvali policiju i vatrogasnu službu, koji su brzo izašli na teren.

Tijelo preminulog poslato je na obdukciju da bi se utvrdio način kako je preminuo, pa možda tako utvrdio i uzrok požara. Istraga je i dalje u toku, a Sektor za vanredne situacije i policija rade na uviđaju i istrazi.

Тагови: