Uzimao avans za automobile

Identifikovan mladić koji je osumnjičen za niz prevara u Banjaluci i Laktašima

  • 31.10.2018. 10:42

Policija je identifikovala N.V. (29) iz Cazina, koji se sumnjiči za niz prevara u Banjaluci i Laktašima, tokom kojih su oštećeni potencijalni kupci vozila, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

On se sumnjiči za četiri prevare i dva slučaja lažnog predstavljanja. Lažnim predstavljanjem i prevarom pribavio materijalnu korist u iznosu od oko 2.600,00 KM

Lice se sumnjiči da je u vremenskom periodu od septembra do oktobra 2018. godine izvršio šest krivičnih djela, od kojih četiri krivična djela  „Prevara“ i dva krivična djela „Lažno predstavljanje“, na način da je prethodno dogovarao prodaju vozila sa oštećenima, uzimao avans od njih kao garanciju da vozilo neće biti prodato drugim licima, a svoj kredibilitet potvrđivao lažno predstavljajući se kao ovlašćeno službeno lice. 
  

Osumnjičeni oštećenima nije prodao vozila za koju uslugu je uzimao avans, već je za sebe stekao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 2.600,00 KM. 
 

O svim činjenicama obavješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv N.V. za pomenuta krivična djela. Rad na utvrđivanju eventualne povezanosti N.V sa izvršenjem drugih krivičnih djela je u toku.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.