Mostar

Huligani tukli mladića palicama, oštetili mu i automobil

  • 22.07.2019. 13:15

Grupa od petnaestak maskiranih huligana, s palicama u rukama, u subotu uveče je nasrnula na M. R. (25) nakon što je parkirao automobil ispred zgrade u kojoj živi u Franjevačkoj ulici u Mostaru.

M.R. se nalazio u društvu svoje devojke A. D. te s rođacima J. H. i R. H., inače sve troje državljani SAD, kada su ga huligani napali i povrijedili, piše Avaz.

Nakon što je počeo da krvari, njegov otac Z. R. ga je povezao u Hitnu pomoć, nakon čega su huligani palicama i pirotehničkim sredstvima zasuli automobil „ford fiesta”, pri čemu su razbili zadnje i desno bočno staklo te se razbježali.

O tom incidentu, policiju je, kako je jutros potvrđeno u Operativnom centru MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona, u subotu u 20.10 obavijestio dežurni ljekar Hitne pomoći, nakon čega su uzete izjave od oštećenih.

Kako nam je ispričala majka M. R., njihova porodica živi u strahu i ovo nije prvi put da je njen sin doživio napad.

"Moj sin je sa svojim rođacima i devojkom bio na utakmici Veleža i oni su ih, bukvalno, sačekali i napali. To je, izgleda, bio jedini razlog i ovo je stvarno prevršilo sve mjere. Pitam se u kakvom gradu živimo. I ranije je moj sin doživljavao razne neprijatnosti u svom kvartu samo zato što ima drugačije ime i prezime. Njegovi rođaci i djevojka su u šoku, ne mogu vjerovati da se takvo nešto događa" – ogorčena je ona, prenosi Srpskainfo.

Kazala je da je njen sin iz Hitne pomoći upućen u bolnicu, gdje su mu sanirane povrede.

Na mjestu tuče, na nekim objektima postoji videonadzor, pa bi policija, iznijela je, mogla utvrditi neke činjenice.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина