Sumnjaju na kriminalca

Helikopteri traže osumnjičene za tragediju u Negotinu

  • 09.08.2019. 22:29

Policija je danas zatekla tijelo Raje Kazimirovića (72) na traktoru, njegove majke Dragice (93) u dvorištu, a nešto dalje od nje i tijela Rajine sestre Ljubinke i još jedne žene.

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina dana su oko 14 časova pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga.

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla tijelo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tijela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i izvjesne Dragane, za koju se sumnja da je kćerka Kazimirove sestre Ljubinke.

U Jabukovcu je trenutno opsadno stanje i helikopteri konstantno nadlijeću ovo selo kod Negotina.

Kako piše Kurir pozivajući se na svoje izvore, policija traga za kriminalcem iz Brze Palanke koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu.

Prema riječima mještana, u posljednje vrijeme su ga viđali u ovom selu, a navodno su ga se prilično i plašili jer je bio osuđivan za sve i svašta, a i samim izglednom uliva strah u kosti.

U selu Jabukovac trenutno se nalaze specijalci iz Beograda koji rade na rasvjetljavanju ovog strašnog zločina.

U toku je potraga i za još jednim osumnjičenim, čiji identitet, za sada, nije poznat.

Prema nepotvrđenim informacijama, policija je uhapsila deset ljudi i svi će biti poligrafski ispitani. Srpski mediji pišu da istražioc čekaju da poligraf stigne iz Beograda, kako bi započeli ispitivanje.

 

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.