Sumnjaju na kriminalca

Helikopteri traže osumnjičene za tragediju u Negotinu

22:29, 09.08.2019.
Izvor: Kurir
Policija je danas zatekla tijelo Raje Kazimirovića (72) na traktoru, njegove majke Dragice (93) u dvorištu, a nešto dalje od nje i tijela Rajine sestre Ljubinke i još jedne žene.

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina dana su oko 14 časova pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga.

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla tijelo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tijela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i izvjesne Dragane, za koju se sumnja da je kćerka Kazimirove sestre Ljubinke.

U Jabukovcu je trenutno opsadno stanje i helikopteri konstantno nadlijeću ovo selo kod Negotina.

Kako piše Kurir pozivajući se na svoje izvore, policija traga za kriminalcem iz Brze Palanke koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu.

Prema riječima mještana, u posljednje vrijeme su ga viđali u ovom selu, a navodno su ga se prilično i plašili jer je bio osuđivan za sve i svašta, a i samim izglednom uliva strah u kosti.

U selu Jabukovac trenutno se nalaze specijalci iz Beograda koji rade na rasvjetljavanju ovog strašnog zločina.

U toku je potraga i za još jednim osumnjičenim, čiji identitet, za sada, nije poznat.

Prema nepotvrđenim informacijama, policija je uhapsila deset ljudi i svi će biti poligrafski ispitani. Srpski mediji pišu da istražioc čekaju da poligraf stigne iz Beograda, kako bi započeli ispitivanje.