Sakrili se u kamionima iz Bugarske i Moldavije

Granična policija otkrila sedam ilegalnih migranata

  • 22.05.2019. 15:46

Pripadnici Granične policije BiH otkrili su sedam ilegalnih migranata na graničnim prelazima Rača i Karakaj.

Šest Avganistanaca i jedan Pakistanac otkriveni su juče prilikom ulaska u BiH, a bili su sakriveni u teretnim motornim vozilima nacionalnih oznaka Bugarske i Moldavije, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Na prelazu Rača migranti su otkriveni korišćenjem specijalističke opreme, a na prelazu Karakaj otkriveni su u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH. 

Svih sedam stranih državljana predato je pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH i, u postupku readmisije, vraćeni su na teritoriju Srbije. 

Pripadnici Jedinice granične policije aerodrom Sarajevo juče su kontrolom dvoje državljana Turske otkrili dvije falsifikovane šengen vize Francuske i falsifikovani pečat za ovjeru viza. 

Državljani Turske su na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigli letom iz Istanbula, a vize i pečat otkriveni su prilikom pregleda njihovog prtljaga. 

Zbog sumnje da je počinjeno krivično djelo falsifikovanje isprave, državljanima Turske odbijen je ulazak u BiH, prema nalogu tužioca Tužilaštva Kantona Sarajevo, a falsifikovane vize i pečat su privremeno oduzeti.

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм